Χρηστίδης: «Οι νέες αποκαλύψεις αποδεικνύουν ότι ο Τσίπρας τα ήξερε όλα»

«Ο Αλέξης Τσίπρας τα γνώριζε όλα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Παύλος Χρηστίδης. «Λύνονται πολλές απορίες για τις επιλογές που έκανε το Γενάρη το 2015 ο κ. Τσίπρας. Τα βρήκε με τον κ.Καμμένο και συμπορεύθηκε με τους Ανεξάρτητους Έλληνες για 5 χρόνια, για να βρει ένα τμήμα της δεξιάς, που είχε ανάγκη και στη δικαιοσύνη και να διασφαλίσει μια πορεία η οποία οδήγησε εκεί που αποδεικνύουν οι συνομιλίες και του κ. Παππά με τον κ.Μιωνή και οι συνομιλίες του κ. Καμμένου με όλους τους υπόλοιπους. Αποδεικνύεται πια πως ο κ.Τσίπρας τα γνώριζε όλα», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΚΙΝΑΛ στον Alpha 98,9 και συνέχισε:

«Γιατί κανένας από τα κεντρικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ και τους βουλευτές , δεν βγήκε να πει το αυτονόητο, ότι τέτοιου είδους δράσεις και αντιλήψεις είναι αντιθεσμικές; Δεν μπορεί να γίνονται τέτοιες συζητήσεις σε κανένα επίπεδο, μέσα μάλιστα στο Μέγαρο Μαξίμου και προφανώς να καταδικάσουν τις παρακρατικές αντιλήψεις που έκαναν πράξη μια σειρά κεντρικών στελεχών τους.

Η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ έχει υποστεί ένα συντριπτικό ηθικό κάταγμα και αυτό δεν μπορεί να το υπερβεί πετώντας την μπάλα στην εξέδρα όπως κάνει ο κ. Τσίπρας το τελευταίο χρονικό διάστημα. Ο κ. Τσίπρας πρέπει να μιλήσει για την ουσία του ζητήματος. Είναι αστείο να προσπαθούν να το συγκρίνουν με το ‘89, δεν μπορείς να συγκρίνεις δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα».

«Ο κ. Τσίπρας επέλεξε να στείλει μαζί με την κα.Γεροβασίλη στον Άρειο Πάγο τον κ.Κουβέλη, ο οποίος ήταν κατήγορος του Ανδρέα Παπανδρέου. Μαζί ο Συνασπισμός και η ΝΔ τότε έστησαν το ειδικό δικαστήριο στον Ανδρέα Παπανδρέου, ο οποίος είχε αναλάβει την πολιτική ευθύνη για το ότι συνέβη με τον κ.Κοσκωτά το 1989. Ανέλαβε την πολιτική ευθύνη, πήγε στο ειδικό δικαστήριο και στη συνέχεια αθωώθηκε.

Σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ έρχεται να στήσει μια καρικατούρα δίωξης, δεν μπορεί να βρει αφήγημα για το σήμερα και αύριο. όσα αποκαλύπτονται αποδεικνύουν πως δεν μπορεί να σταθεί ως αντιπολίτευση του τόπου, δεν μπορεί να ασκήσει με αξιοπιστία, σοβαρότητα την αντιπολίτευση που χρειάζεται ο τόπος απέναντι στο κ.Μητσοτάκη, ο οποίος φυσικά ακόμα δεν έχει δώσει τα 20 εκατ, συνεχίζει να διευρύνει τις ανισότητες και οι τράπεζες να μην δίνουν λεφτά στις επιχειρήσεις που το έχουν ανάγκη», πρόσθεσε και επεσήμανε: