Επίθεση με βιτριόλι: Κοντά στον εντοπισμό της δράστριας η ΕΛ.ΑΣ

Όλο και πιο κοντά στον εντοπισμό του δράστη της επίθεσης με βιτριόλι κατά της 34χρονης Ιωάννας, βρίσκεται η Ελληνική Αστυνομία.
 
Αυτό προκύπτει από αστυνομικές πηγές που πραγματοποιούν μεθοδική έρευνα σε μια προσπάθεια να λυθεί ο γρίφος της "γυναίκας με τα μαύρα"΄και να αποκτήσει πρόσωπο το άτομο εκείνο που δεν δίστασε να ρίξει βιτριόλι και να σημαδέψει για πάντα την άτυχη κοπέλα.
 
Οι αστυνομικοί της ασφάλειας έλαβαν χθες την πρώτη γραπτή κατάθεση του θύματος, που δεν έδωσε ιδιαίτερες πληροφορίες, καθώς σε γενικές γραμμές τα ίδια γνώριζαν από τις μαρτυρίες και καταθέσεις αυτοπτών μαρτύρων που είχαν λάβει ήδη.
 
Η 34χρονη υποστήριξε πως «μου είχαν στήσει ενέδρα, δεν κατάλαβα τίποτα».
 
Παράλληλα επανέφερε στη μνήμη της της στιγμή της επίθεσης λέγοντας: «Μάλλον φορούσε  μαύρο σκουφί και μαύρη προστατευτική μάσκα, ήταν ψηλή, στο ύψος μου και αδύνατη. Κράταγε κάτι στα χέρια που πρέπει να ήταν μπουκάλι. Μου έριξε μεγάλη ποσότητα του υγρού, μια φορά σε όλο το πρόσωπο και εξαφανίστηκε».
 
Τέλος ανέφερε πως «ούτε με είχαν απειλήσει, ούτε είχα διαφορές με κανέναν».
 
Σύμφωνα με πληροφορίες έχει γίνει δεκτή η άρση του απορρήτου των επικοινωνιών και πλέον οι αστυνομικοί θα αποκτήσουν χρήσιμα στοιχεία από τις τηλεφωνικές επαφές της 34χρονης Ιωάννας.
 Πηγη: Lawandorder.gr