Υπόθεση Λίνα Κοεμτζή: Ταυτοποιήθηκαν οι δράστες που έστειλαν απειλητικά μηνύματα

 

Μετά από έρευνα των ανθρώπων της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος αποκαλύφθηκε πως η μικρότερη αδερφή της Γαλήνης λάμβανε απειλητικά μηνύματα από αγνώστους. Ο αποστολέας ταυτοποιήθηκε, ο ίδιος έστελνε απειλητικά μηνύματα στον Σπύρο Δανέλη.

Έκπληξη και ερωτηματικά δημιουργούν οι εξελίξεις στην υπόθεση του τραγικού θανάτου της 22χρονης φοιτήτριας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης, Γαλήνη Κοεμτζή, η οποία φέρεται να αυτοκτόνησε πέφτοντας από τον 9ο όροφο της φοιτητικής εστίας τον Νοέμβριο του 2016.

Οι αποκαλύψεις της έρευνας που έγινε για τα άτομα που έστελναν απειλητικά μηνύματα στην μικρότερη αδερφή της Γαλήνης σοκάρουν. Άνθρωποι της δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος της Βορείου Ελλάδος ταυτοποίησαν τον αποστολέα των απειλητικών μηνυμάτων προς την αδελφή της Γαλήνης. Σύμφωνα με πληροφορίες τα μηνύματα περιελάμβαναν την προτροπή να "μην ψάχνουν την υπόθεση της γιατί τους περιμένει το ίδιο τέλος".

Ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δύο πρόσωπα. Ένας άνδρας 31 ετών και μια γυναίκα πολύ μικρότερης ηλικίας, εκ των οποίων ο πρώτος είναι ο ίδιος αποστολέας που είχε στείλει πριν από περίπου ένα χρόνο τα απειλητικά μηνύματα στον ανεξάρτητο βουλευτή Σπύρο Δανέλη, όταν είχε ταχθεί, υπέρ της ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ για τη συμφωνία των Πρεσπών.

Τα δύο πρόσωπα κλήθηκαν από τον εισαγγελέα και έδωσαν ανωμοτί καταθέσεις ως ύποπτοι τέλεσης αδικήματος, με τις οποίες αρνήθηκαν οποιαδήποτε σχέση με την υπόθεση, αποδίδοντας την εμπλοκή τους σε παρεξήγηση.