Ψευτογιατρός: Σοκ! Έβλεπε τους ασθενείς του στην καφετέρια του «Μητέρα»

Ψευτογιατρός: Νέες σοκαριστικές πληροφορίες μεταδόθηκαν στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA! "Βροχή" οι καταγγελίες από τα θύματα.

Μία ημέρα μετά την προβολή της φωτογραφίας ντοκουμέντο με τον ψευτογιατρό και τρία θύματα του, στην εκπομπή “Live News” του Νίκου Ευαγγελάτου στο MEGA, νέο σοκαριστικό στοιχείο έρχεται στο “φως” της δημοσιότητας.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του “Live News”, η φωτογραφία ντοκουμέντο έχει τραβηχτεί στην καφετέρια του νοσοκομείου “ΜΗΤΕΡΑ”. Όπως προκύπτει, ο ψευτογιατρός είχε κάνει… κατάληψη στην καφετέρια του νοσοκομείου και συναντούσε εκεί τους υποψήφιους “ασθενείς” του.

Στη φωτογραφία, μαζί με τον 47χρονο φαίνονται οι τρεις γυναίκες να… κρέμονται από τα χείλη του. Τον κοιτάζουν με απόλυτη προσήλωση, προσπαθώντας να συγκρατήσουν όλα όσα τους λέει.
Ο ψευτογιατρός επιχειρεί να πείσει την γυναίκα στα δεξιά, που έχει το πρόβλημα υγείας και τις δυο γυναίκες που την συνοδεύουν. Λίγο νωρίτερα, είχε βάλει σε σειρά προτεραιότητας και άλλα υποψήφια θύματα, που τον περίμεναν υπομονετικά στα διπλανά τραπέζια της καφετέριας. “Πιείτε ένα καφέ κι έρχομαι”, τους έλεγε.

Ο 47χρονος είχε τη λύση σε κάθε πρόβλημα με το ανάλογο αντίτιμο. Η φήμη του ψευτογιατρού εξαπλώνεται και οι ασθενείς που τον επισκέπτονται αυξάνονται και όλες οι εξετάσεις γίνονται στην καφετέρια του νοσοκομείου…